GIROCA

A Giroca som molts els que ens uneix la passio per les aus, entre d'altres motius, el que ens motiva es que moltes races autòctones es troben en una situació fràgil i ens agrada dur a terme la repoblació d’aquestes espècies al nostre territori, i donar-les a conèixer fora del nostre territori i a l’estranger com a patrimoni català.

 

Entre els socis comptem amb criadors especialitzats en la cria de races autòctones com la gallina empordanesa, oca empordanesa, gallina nana flor d’ametller, colom de vol català i altres races autòctones. 

 

També es troben entre els socis experts en la cria de altres tipus d'aus com els psitàcids, els anàtids ornamentals, aus exòtiques o rapinyaires.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Associacio Amics De Les Aus Giroca

Per que fer-te Soci?

Per que hi ha avantatges per els socis, clica a fer-te soci i sabràs per que...

NOTICIES

La Expo d'Aus un exit!

Exit total a La fira internacional d’aus de Camallera, referent a nivell nacional en l’exposició d’aus ornamentals. Destacada per  la divulgació de les races d’aus autòctones catalanes i amb nombrosa participació d’expositors d’arreu de l’estat espanyol i d’altres països europeus.

Ens complau comunicar que el guanyador del concurs de #Giroca16 Instagram es: Elisabeth , felicitacions de part de tot l’equip de Giroca!